Rusedski hvalio pa bocnuo Đokovića

Autor:

Sport

28.03.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Novaka Đokovića na vrhunski nivo nije daleko, uprkos svim problemima koje srpski teniser trenutno ima, tvrdi Greg Rusedski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nekada prvi teniser sveta se posle pola godine na teren vratio na Australijan Openu, na kome je stigao do četvrtog kola. Potom je operisao lakat, a ponovo je zaigrao na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Na oba je izgubio u prvim mečevima.

- Zaista nisam zabrinut za Đokovića - kazao je Britanac i dodao: 

- Vratiće se kada ponovo bude fizički i mentalno spreman. Pitanje je kako je prošla operacija. To je bilo nešto što je morao da obavi. Dugo nije igrao i mora da pronađe način da završi posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Iako je sam Đoković istakao da nije još sasvim spreman, prijavio je učešće na svim Mastersima na šljaci (Monte Karlo, Madrid, Rim) i Rolan Garosu.

- Ne bih se iznenadio da Đoković bude onaj stari pre Otvorenog prvenstva Francuske ili za Vimbldon. Ne možete prosto da izgubite sve što ste imali. Sada problem nije samo mentalni, već i fizički. Gledali smo ga kako se zamara. Međutim, potrebno je vreme kada toliko dugo pauzirate. Pa nismo svi Rodžer Federer.

Porazom u drugom kolu u Majamiju, Đoković je prvi put posle pune decenije vezao tri meča u kojima je izgubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading