Beker: Nole, žrtvuj porodicu!

Autor:

Sport

15.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i vrhunski tenis ne idu zajedno, tvrdi Boris Beker. Nemac i Novak Đoković prekinuli su tenisku saradnju kada je trener zahtevao od našeg asa da više radi, umesto da provodi vreme sa suprugom i decom. Čovek koji iza sebe ima četiri deteta sa tri različite žene, od toga jedno vanbračno, sada savetuje Noleta šta da radi ukoliko želi da se vrati na vrh.

Novak Đoković i Boris Beker

- Novak je srećan porodični čovek koji provodi mnogo vremena sa suprugom i decom. Ako želite da budete prvi na svetu, morate da budete 100 odsto u sportu. Pametan je, zna šta mu je činiti, a to je žrtvovanje - istakao je Beker.

Ostaje da se vidi hoće li se Đoković i sada oglušiti o savet čoveka sa kojim je osvojio 25 trofeja za tri godine ili će supruga Jelena, sin Stefan i ćerkica Tara opet odneti prevagu. Kada mu je prvi put tražio da bira između porodice i posla, Nole je Borisu uručio otkaz, pa ostaje da se vidi da li će nov apel imati drugačiju reakciju posle još nekoliko meseci provedenih van tenisa i bez rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading