Đoković ima težak žreb u Indijan Velsu: NOLE KROZ PAKAO JURI NOVU TITULU

Autor:

Sport

08.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na muci se poznaju junaci! Tom mišlju moraće da se nosi Novak Đoković na turniru u Indijan Velsu, koji za muškarce počinje danas, jer mu je trnovit put do rekordne šeste titule na prvom mastersu sezone.

Novak nije bio miljenik žreba u Indijan Velsu

Nole će na povratničkom turniru posle osam meseci pauze zbog povrede i operacije lakta, ne računajući propali eksperiment na Australijan openu, posle propuštanja prvog kola, u drugom morati na kvalifikanta. Međutim, odmah posle zagrevanja čeka ga pakao.

Kao tek deseti nosilac, Đoković će u trećem kolu možda morati na Japanca Keja Nišikorija, dok će se, u slučaju da favoriti opravdaju uloge u osmini finala, ukrstiti sa starim poznanikom Huanom Martinom del Potrom. Argentinca je dobio u poslednja dva susreta, uključujući i Indijan Vels 2017, ali mu je Delpo stari dužnik zbog Olimpijskih igara u Riju.

Osim Novaka, u Indijan Velsu igraće Krajinović, Troicki i Đere

Ako mu se još jednom osveti za taj poraz, Novakov naredni potencijalni protivnik je Marin Čilić, a Hrvat će sigurno želeti da izravna račune zbog torture u prošlosti. U polufinalu bi naš as mogao na Nemca Aleksandra Zvereva. Sudar titana sa Švajcarcem Rodžerom Federerom moguć je tek u finalu.

Kada su u pitanju ostali naši teniseri, Filip Krajinović je slobodan na startu, u drugom kolu čeka boljeg iz duela između Beneo Pera i kvalifikanta, dok bi u trećem išao na Federera. Viktoru Troickom prvi rival biće Mađar Marton Fučovič, a onda bi išao na Čilića. Laslo Đere u prvom kolu igra sa kvalifikantom, a onda ga čeka Nemac Filip Kolšrajber.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading