NE DA NA NOVAKA! Košarkaš Partizana BRUTALNO isprozivao čelnike US Opena!

Autor:

Sport

21.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti.

NE DA NA NOVAKA! Košarkaš Partizana BRUTALNO isprozivao čelnike US Opena!

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Posle dvogodišnjeg odsustva iz Sjedinjenih Američkih Država, Novak Đoković se vratio u Sinsinati i osvojio 39. Masters u karijeri.

Epskom pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu, nakon maratonskih tri sata i 50 minuta, srpski as je stigao do novog pehara.

O značaju osvojenog trofeja Đokovića, svedoči potez mnogih poznatih ličnosti i klubova, koji su čestitali najuspešnijem u istoriji "belog sporta".

Fudbalski i košarkaški asovi, najtrofejniji srpski klubovi su uputili pohvale Noletu, pojedini su ukazale na to da je Đoković najbolji teniser ikada, dok je bilo i onih koji su zbog srpskog asa odmah krenuli u njegovu odbranu.

 

 

Među takvima je i košarkaš Partizana Danilo Anđušić, koji je brutalno odgovorio na društvenim mrežama zvaničnom profilu US Opena, iako su čelnici Flešinga takođe uputili čestitku Novaku Đokoviću.

Preciznije, sa profila poslednjeg grend slem turnira u sezoni su čestitali Novaku na njegovoj 1069. pobedi u karijeri, a Anđušić je ekspresno uzvratio odgovorom da su varali.

- Imao bi on i više, da nije vas, da niste varali... - napisao je kratko Anđušić, kategorično podsećajući na zabranu s kojom se Novak susreo tokom prošle godine.

Tada mu je zbog nevakcinisanosti bilo zabranjen ulazak na teritoriju SAD-a, kao i automatsko učešće na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading