Sad će se nameriti na Novaka: BEKER POSTAO TRENER PETOG TENISERA SVETA!

Sport

23.02.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker ubuduće će biti prvi savetnik petog tenisera sveta Aleksandra Zvereva, koji nastupa za nemačku selekciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beker se raduje novom poslu

Zverev je rešio da raskine saradnju sa doskorašnjim trenerom Huan Karlos Fererom, sa kojim je uspeo da se domogne petog mesta na ATP listi, ali ni to nije bilo dovoljno da nastave.

"Marka" piše da je 20-godišnji teniser bio nezadovoljan saradnjom sa Fererom iako je pod njegovim vođstvo bio treći reket sveta. Španac je bio Sašin trener sedam meseci.

Međutim, Zverev nikako nije uspevao da napravi rezultat vredan pažnje na četiri najveća grend slema, gde mu je najveći uspeh bio plasman u četvrtfinale. Beker je inače prošle godine na US Openu izjavio da očekuje da 2018. godine Zverev podigne jedan od najbitnijih trofeja na ATP turu.

Sada će imati priliku da bude deo tog projekta i zajedno sa nemačkim teniserom ruskog porekla osvoji jedan od grend slemova.

Saradnja Bekera i Zvereva trebalo bi da bude ozvaničena u narednih nekoliko nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading