ŠOKANTNA ISPOVEST SERENE VILIJAMS: Umalo da umrem posle porođaja

Autor:

Sport

21.02.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna američka teniserka Serena Vilijams otkrila je da su joj doktori spasli život pošto se porodila prvog septembra prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena se vratila na teren

Serena je rodila ćerku Olimpije, a onda su nastale komplikacije. Ona je istakla da bi bila mrtva da doktori nisu pravovremeno reagovali.

- Skoro da sam umrla posle porođaja. Porođaj je dobro prošao, bila sam srećna što dete držim u naručju, ali sledećih šest dana bili su noćna mora. Sve je počelo sa plućnom embolijom, koja je izazvala ozbiljne komplikacije. Zbog snažnog kašlja popucali su mi šavovi od carskog reza. Ležala sam na operacionom stolu kada su lekari našli ogroman hematom u mom trbuhu. Tromb je mogao da ode na pluća u bilo kom trenutku - otkrila je slavna američka teniserka i dodala:

- Zahvalna sam što sam bila pod nadzorom neverovatnog tima doktora i medicinskih sestara u bolnici sa najmodernijom opremom. Znali su tačno kako da se nose sa svim problemima i komplikacijama. Da nije bilo njihove profesionalnosti mene ne bi bilo na ovom mestu.

Serena se oporavila, a tokom ove godine krenuće u pohod na trofeje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading