NIŠTA OD ČETVRTFINALA: Laslo Đere poražen od De Minora!

Autor:

Sport

15.06.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac koban po našeg tenisera.

NIŠTA OD ČETVRTFINALA: Laslo Đere poražen od De Minora!

Foto: Starsport

Laslo Đere

Australijski teniser Aleks de Minor se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Hertogenbošu, pošto je sa 2:1, po setovima 6:1, 6:7, 6:3 savladao našeg igrača Lasla Đerea.

Nije dobro po Lacija krenulo već od starta, pošto je 18. teniser sveta odmah napravio brejk i stigao do prednosti od 3:0. Uzeo je Đere prvi gem, upisao se na semafor, ali više od toga nije mogao, pa je De Minor sa 6:1 stigao do osvajanja prvog seta.

U drugom setu je viđena mnogo veća borba, nismo videli brejkove, pa je pobednik seta odlučen u taj-brejku. U njemu se bolje snašao Laslo i uspeo je da uvede meč u treći set.

Foto: Starsport

Laslo Đere, srpski teniser

Ipak, tu je ponovo posustao, Aleks je u šestom gemu brejknuo našeg igrača i sa 6:3 rešio treći set u svoju korist, a samim tim je i stigao do pobede.

U narednom kolu će Australijanc igrati sa Talenom Griksporom, holandskim teniserom, koji je ranije tokom dana savladao Alekseja Popirina sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading