ŠPANAC RAZBIO ITALIJANA! Alkaras ne zna za MILOST! Brutalno se OSVETIO Musetiju!

Autor:

Sport

04.06.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Karlos Alkaras plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je savladao Lorenca Musetija rezultatom 3:0 (6:3, 6:2, 6:2).

ŠPANAC RAZBIO ITALIJANA! Alkaras ne zna za MILOST! Brutalno se OSVETIO Musetiju!

Foto: Tanjug

Nastavio je "teror" prvi reket sveta na drugom grend slemu u sezoni i, poput furije oduvao Italijana sa terena za samo dva sata i 11 minuta igre.

Lakše nego što se očekivalo, momak iz Mursije preslišao je 18. igrača ATP liste i osvetio se za prošlogodišnji poraz od istog rivala u finalu turnira u nemačkom Hamburgu.

Nije sve počelo po planu Alkarasa, jer je Italijan već u prvom gemu uvodnog seta došao do brejka, koji je potvrdio i poveo sa 2:0.

Republika

Foto: Tanjug

 

Uspeo je Karlitos da vrati izgubljeno u četvrtom poenu i izjednači rezultat na 2:2, a potom i u šestom gemu ponovo brejkne Lorenca Musetija za vođstvo od 4:2. Do kraja je Španac servirao sigurno i sa 6:3 poveo u ovom meču.

Slična situacija, samo obrnuta, viđena je na početku drugog seta. Ovog puta je Alkaras stigao prvi do brejka, koji je ponovo vraćen u četvrtom gemu kada je Lorenco izjednačio na 2:2, ali je usledio momentalni ribrejk Karlosa za novo vođstvo (3:2), a zatim još jedan u sedmom gemu za nedostižnih 5:2. Usledio je servis za 2:0 u setovima - 6:2.

Foto: Tanjug

 

Isti rezultat bio je i u trećem setu, samo što je Španac iznenadio Italijana u petom i sedmom gemu za ubedljivih 3:0 i odlazak na megdan boljem iz duela Stefanos Cicipas (Grčka) - Sebastijan Ofer (Austrija).

Zanimljivo da je od početka turnira, "Karlitos" izgubio samo jedan set, a tu privilegiju da mu oduzme imao je Taro Danijel u drugom kolu. Uprkos tome, Japanac je poražen u tom meču sa 1:3.

Sigurno da našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću, koji je deklasirao Peruanca Huana Pabla Variljasa, ne ide na ruku forma Karlosa Alkarasa, jer po ovome što je Španac prikazao do sada u Parizu, najveći je favorit za osvajanje titule, uz srpskog asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading