NOLE PEVA KARAOKE: Đoković dobio prateće vokale (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković titule na Vimbldonu i Australijan openu proslavio pevajući, a na Rolan Garosu pevaće ceo "Šatrije" jer će bitboks grupa iz Francuske Berivam dizati atmosferu.

NOLE PEVA KARAOKE: Đoković dobio prateće vokale (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković peva od sreće! Najbolji srpski teniser voli da se proveseli s mikrofonom u rukama, a tako je bilo i posle osvajanja poslednja dva grend slema na Vimbldonu i Australijan openu. Nole je, uz popularne karaoke, pustio glas kada je uzeo 21. i 22. grend slem, pa se samo da naslutiti šta će biti ako u Parizu osvoji Rolan Garos.

Đoković u tom pohodu neće biti jedini kojem je do pesme. Svake večeri do 20 časova tokom Rolan Garosa na stadionu "Filip Šatrije" biće organizovan nesvakidašnji sedmominutni muzički program u večernjoj sesiji, u kojoj se očekuje da igra i naš as. Pred publiku i tenisere će izlaziti svetski popularna bitboks grupa iz Francuske Berivam i zabavljati ih. Reč je o četvoročlanoj grupi koja će, koristeći samo svoje glasove, zabavljati navijače, a publika će moći i da pogađa o kojoj se pesmi radi i da se nadmeće. Na kraju će konačni pobednik nadmetanja s najviše pogodaka dobiti vrednu nagradu, kartu za Rolan Garos 2024.

Nema sumnje da će Berivam dobro zagrejati atmosferu, kao što to radi od početka karijere u francuskom izdanju šoua "Ja imam talenat". Ne bi bilo iznenađenje da se mikrofona lati i sam Đoković jer je pokazao sklonost da se direktno uključi u zabavu koja se dešava oko njega.

Nema sumnje da bi mu to bar malo olakšalo put i smanjilo tenziju pred sedam duela, iz kojih su mu potrebne pobede da trećim peharom na pariskoj šljaci dođe do rekordnog 23. grend slema i odvoji se od Rafaela Nadala na večnoj listi. Takođe, u zavisnosti od rezultata Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva, i da se vrati na prvo mesto ATP liste. Tim pre što će Novak ove godine biti treći nosilac, pa će na putu do pehara možda morati da pobedi i Španca i Rusa, a što će biti poznato nakon današnjeg žreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 



 

Komentari (0)

Loading