NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Novak Đoković je ponovo na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se u Marbelji priprema za masters u Rimu.

NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Novak Đoković je ponovo na terenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ponovo je u trenažnom pogonu nakon odluke da propusti masters u Madridu. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci njegovih treninga u Marbelji gde se priprema za turnir u Rimu.

 

 

Đoković će u glavnom gradu Italije pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Taj turnir igra se od 10. do 21. maja i biće poslednja priprema za nastup na Rolan Garosu.

Srpski as je eliminisan vrlo rano sa Srpska opena porazom od kasnijeg šampiona Dušana Lajovića rezultatom 6:4, 7:6.

Uspeo je Lajović u tom duelu da izvuče prvi gem bez brejk šanse za Đokovića iako se igralo na razliku, da bi već u trećem gemu sam došao do brejk lopte i poveo 2:1. U naredna tri gema Đoković je imao ukupno sedam brejk lopti, ali je Lajović držao prednost sve do osmog gema kada je Đoković uspeo da se vrati u set. Ali, samo na kratko jer je Duci ponovo došao do brejka i poveo 5:4. Spasio je Lajović još tri brejk lopte u gemu u kome je servirao za prvi set i uspeo da prvu set loptu pretvori u vođstvo od 1:0.

Lajović je u drugom gemu drugog seta spasio tri brejk lopte, zatim je u petom propustio dve, pa opet spasio dve, ali dobro će upamtiti deveti gem u kome je imao 0:40, a uspeo je da ispusti tri vezane prilike za brejk.

Ušao je drugi set u tajbrejk u kome je Đoković propustio tri set lopte. Iskoristio je to Lajović i uspeo prvi put u karijeri da pobedi Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading