LJUDSKA VELIČINA - NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin ODUŠEVIO planetu gestom koji će se PAMTITI! (FOTO)

Autor:

Sport

07.03.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nečije malo nekada zna da bude zaista mnogo!

LJUDSKA VELIČINA - NOVAK ĐOKOVIĆ! Srbin ODUŠEVIO planetu gestom koji će se PAMTITI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković definitivno je jedan od najvećih sportista ikada.

Trenutno je Nole prvi na ATP listi, obara mnoge rekorde, ali se njegova veličina ogleda i u stvarima koje radi van terena.

Nije mu dozvoljeno da uđe u Sjedinjene Američke Države i da se takmiči na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, ali je Novak sve to, po ko zna koji put, gospodski podneo i iz Dubaija, gde je stigao do polufinala, uputio se ka Beogradu.

Nedugo po sletanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla, Nole je sreo učenike škole Petro Kuzmjak, koji su krenuli na stručnu praksu. Oni su ga zamolili za fotografiju kako bi imali zajedničku uspomenu, a Nole je svojim gestom još jednom oduševio, kako njih, tako i čitavu planetu. Strpljivo je stajao uz đake sa osmehom na licu, a na Instagram profilu ove škole pojavila se fotografija uz moćnu poruku:

 

 

- Ono kad...⁣ ⁣Putuješ na prvu stručnu praksu.⁣ Prvi put letiš avionom.⁣ Znaš da ćeš uskoro videti more, možda i po prvi put u životu.⁣ Učiš, živiš i skupljaš iskustva.⁣ Vidiš nekog ko je celom svetu pokazao da se vera u sebe, rad, trud i čovečnost isplate.

Nekada nečije malo drugima znači zaista mnogo - Đoković nas je još jednom uverio da je ovo istina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading