NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Slavni Amerikanci PODRŽALI Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Sport

05.03.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ponovo u centru pažnje svetske javnosti.

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Slavni Amerikanci PODRŽALI Novaka Đokovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Poznati američki teniseri pružili su podršku Novaku Đokoviću, pošto su tamošnje vlasti odbile zahtev prvog reketa sveta da uđe u zemlju bez primljene vakcine. Državna bezbednost odlučila se na ovakav potez uprkos tome što su Teniska federacija SAD, organizatori mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, ali i brojni teniseri i teniserke pružili podršku prvom reketu sveta.

- Ne brinite, 11. maja će se smatrati dovoljno sigurnim da uđe u SAD. Do tada je previše opasan. Ne dovodite u pitanje nauku, naša vlada je bila u pravu sa svim od samog početka pandemije virusa korona - u ironičnom tonu je napisao Džon Izner.

 

 

Oglasio se i čuveni Mardi Fiš, koji je poslao kratku, ali glasnu poruku: 

- Ovo je smešno. Izvini, Novače.

 

 

Podsećamo, od 11. maja bi trebalo da budu ukinuta sva ograničenja u SAD i nevakcinisanim strancima će biti dozvoljeno da uđu u zemlju. To znači da bi Đoković bez problema mogao da igra turnire na leto, uključujući i US Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading