AMERIKANAC BESAN ZBOG NOVAKA: Ko donosi odluke? Bez Đokovića nije isto!

Autor:

Sport

13.02.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup srpskog tenisera na američkom tlu i dalje neizvestan.

AMERIKANAC BESAN ZBOG NOVAKA: Ko donosi odluke? Bez Đokovića nije isto!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je prijavljen za Masters u Indijan Velsu, ali i dalje nema novih vesti po pitanju ukidanja mera za ulazak u SAD. Prakaš Armitraž, nekadašnji teniser, sada voditelj "Tenis Čenela", smatra da bi bilo šteta da šampion Australijan opena ne bude u Kaliforniji i na Floridi u martu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Ako izuzmemo to da je veliki teniser i to da sa njim ne mogu doći ni članovi porodice, sve postaje vrlo nezgodno. Ko je taj ko donosi odluku? Mnoge druge zemlje su podigle restrikcije i čini se da će one i ovde biti uklinite u maju - kaže Armitraž.

On je dodao da je Novak u svakom slučaju magnet za publiku i da bi bilo dobro da može da igra u SAD - na Mastersu u Indijan Velsu i na US openu.

- Ako gledate samo sa čisto teniske perspektive, on se ustalio kao najbolji teniser sveta. Što se svih nas tiče, bilo bi veliko razočaranje da ga ne vidimo na ova dva velika događaja - zaključio je Armitraž.

Novak je prijavljen za turnir u Dubaiju koji počinje u poslednjoj nedelji ovog meseca, ali još nema indicija da li će se tamo stvarno i pojaviti s obzirom na činjenicu da je u Australiji vukao povredu zadnje lože.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading