POTRESNA ISPOVEST: Dva puta su pokušali da me ubiju!

Autor:

Sport

21.12.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju koji je šokirao planetu.

POTRESNA ISPOVEST: Dva puta su pokušali da me ubiju!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker, jedan od najboljih u istoriji ove igre, izašao je iz zatvora pre nekoliko dana i odmah se našao ispred kamera. Beker je dao ekskluzivnu ispovest za TV Sat 1 i za to je dobio neverovatnu sumu od pola miliona evra, a za taj novac ispričao je šta mu se sve dešavalo dok je bio iza rešetaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

- Tamo je bilo izuzetno prljavo i opasno. Od ubica do zlostavljača dece i dilera droge, sve je bilo tu. Pantalone kad spuštate, lampa je uključena. Noći su bile odvratne, kao u ludnici - počeo je Beker koji je otkrio da su dva puta pokušali da ga ubiju:

- Trojica zatvorenika, takozvanih "slušača", trebalo je da me štite. I možda su mi spasili život. U dva slučaja sam se plašio za svoj život. Najpre je ubica osuđen na doživotnu kaznu tražio novac od mene i ucenjivao me da će mi inače "pokazati." U drugom zatvoru je neki drugi hteo da me ubije. Hteo je da mi "opere veš" i objašnjavao je šta će raditi sa mnom. Kasnije se taj zatvorenik pojavio, bacio se na zemlju, poljubio mi ruku i molio za oproštaj.

Podsetimo, Beker je bio kriv za 25 od 29 tačaka optužnice i sam je priznao da je kriv za utaju poreza. Proveo je osam meseci kao zatvorenik i kaznu je služio u dve ustanove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading