NOVAK MI DELUJE BAŠ DOBRO! Federer pohvalio Đokovića za igru protiv Monfisa

Autor:

Sport

18.01.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni Novak Đoković izgleda veoma dobro na terenu, istakao je Rodžer Federer posle mečeva drugog kola Australijan opena u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer je pohvalio Novaka

Federer je u tri seta lako eliminisao Štrufa, dok je Đoković u paklenim uslovima za igru, na 69 stepeni celzijusa, sa 3:1 savladao Monfisa.

- Meni Novak izgleda baš dobro! Ovo danas je više bila borba sa užasnim vremenskim prilikama, pa je teško baš precizno oceniti da li je nešto menjao u taktičkom pristupu - rekao je Federer na konferenciji za novinare.

Švajcarac je istakao da je Đoković pokazao snagu u, kako je rekao, najtežem meču drugog kola na turniru.

- Ono što sam video je veoma jaki Novak, koji je izdržao teške vremenske uslove i uspeo da nađe put do pobede u najtežem meču drugog kola na turniru, po mom mišljenju. Gael sa svojim kvalitetima, još uz osvojen trofej u Dohi, bio je pravi test, ali je Đoković prošao dalje, iako je meč počeo jako jako loše - ocenio je Rodžer Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading