MONFIS: Rekao sam sudiji da nema potrebe da opominje Novaka

Autor:

Sport

18.01.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gael Monfis rekao je, posle poraza od Novaka Đokovića, da su obojica patila na terenu, istakavši da je srpski šampion jedan od najvećih atleta na ATP Turu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gael Monfis

- Obojica smo patili na terenu, bili su brutalni uslovi. Znao sam da će biti veliki izazov za obojicu. On je jedan od najvećih atleta, ako ne i najveći u našem sportu. Mnogo toga vraća u teren, ima snažan servis i težak je protivnik. Mučio se u drugom i pocetkom treceg seta, a posle je bila teska borba. Pored peškira sa ledom, stalno sam se polivao jer nisam mogao da se ohladim - rekao je Monfis. 

Nole je preživeo paklenu borbu sa Gaelom Monfisom u drugom kolu Australijan opena, na temperaturi od 40 stepeni Celzijusa, dok je istovremeno temperatura podloge išla i do 70 stepeni! 

- Mislim da je i sudiji bilo teško. Rekao sam mu da nema potrebe da Novaku daje opomenu za prekoračenje vremena jer nije bilo potrebe. U jednom trenutku je bilo baš vruće - završio je Monfis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading