SRAMOTA ORGANIZATORA: Đoković igra po najvećoj vrućini

Autor:

Sport

17.01.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Francuza Gaela Monfisa u četvrtak ujutro po centralnoevropskom vremenu meč 2. kola na Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković će se protiv Monfisa boriti za treće kolo turnira u Melburnu

Ovaj meč je planiran kao treći duel dana na Rod Lejver areni. Ovaj meč trebalo bi da bude počne oko pet časova ujutru.

Program na Rod Lejver areni počinje u jedan sat iza ponoći. Na teren će prvo izaći Marija Šarapova i Anastasija Sevastova, a potom Garbinje Muguruza i Su Vei Hsije.

Prema najavljenoj vremenskoj prognozi u vreme odigravanja meča između Đokovića i Monfisa, a planirano je 40 stepeni Celzijusovih. Malo čudi termin odigravanja meča, pošto je Đoković jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, a turnir u Melburnu je osvajao šest puta.

Međutim, Rodžer Federer je dobio prednost, pošto će Švajcarac u večernjem terminu igrati protiv Jana Lenarda Štrufa.

Monfis je trenutno 39. na ATP listi. Srbin i Francuz odigrali su u karijeri 15. mečeva. Novak vodi 14:1 u pobedama. Francuz je jedini put slavio 2004. godine na čelendžeru u Italiji. Njihov poslednji duel bio je prošle godine u finalu Istborna kada je Đoković pobedio 6:3, 6:4.

Đoković je u sredu već odradio trening.

 

 

 

Na teren će izaći i Dušan Lajović koji će igrati u paru sa Damirom Džumhurom. Oni će igrati protiv Finca Henrija Kontinena i Australijanca Džona Pirsa.

Viktor Troicki i Rumun Marijus Kopil će igrati protiv Amerikanca Radživa Rama i Indijca Dividža Šarana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading