FEDERER UPOZORIO NOVAKA: Monfis je veliki test za Đokovića

Autor:

Sport

16.01.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji švajcarski teniser Rodžer Federer upozorio je Novaka Đokovića da ga očekuje težak duel protiv Gaela Monfisa u drugom kolu Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković i Monfis su igrali poslednji put prošle godine

Đoković je posle pauze od šest meseci zbog povrede lako pobedio Donalda Janga. Naš teniser će u narednom kolu igrati protiv Gaela Monfisa.

- Biće to veliki test protiv Gaela. Mislim da će biti vrlo interesantno. Nisam gledao mnogo Novaka danas, ali rezultat pokazuje da se prošetao. Ali je jasno da će mu Gael biti veliki test. Pratite to pažljivo - rekao je Federer. 

Švajcarac je prethodnih godina imao problema sa povredama, ali se vratio u svetski vrh. On je trenutno drugi na ATP listi.

- Ni meni nije bilo jednostavno. Uvek je tako kada se vraćaš. To mi je logično. Mislim da možda uzmete Rafu, Novaka i mene kao primer, da možda zbog razlike u odnosu na druge igrače, kada se vratimo možemo da pronađemo taj visok nivo. Iako se ne osećamo dobro, i dalje moćemo pronaći način da odigramo dobro, dok bi se drugi mučili odmah i bilo bi im još teže. Da, mislim da je to zbog naših rezultata. Fizički i psihički mi smo tu, pitanje je samo da li je naša igra dovoljno dobra. Zbog toga je interesantno pratiti povratak velikih igrača koji se vraćaju posle povrede, poput Stena i Novaka ove nedelje - rekao je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading