NOVAK PLANIRA DA IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: Daće Bog da sve bude u redu u narednih pet dana

Autor:

Sport

10.01.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da planira da igra na prvom grend slem turniru sezone Australijan openu, ali je istakao da još nije siguran koliko je spreman.

RepublikaFoto: twitter.com/BasiaID
Navijači obožavaju Đokovića

Đoković je posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta nastupio u sredu na dve egzibicije u Melburnu. On je na egzibiciji u Kujongu pobedio Austrijanca Dominika Tima 6:1, 6:4.

Naš teniser je potom izgubio od Lejtona Hjuita na egzibiciji Taj-brejk tens.

Na pitanje novinara da li je spreman za turnir u Melburnu, odgovorio je:

- Za sada, igram na Australijan open - rekao je Đoković i nastavio:

- Postojala je sumnja, posebno jer sam se povukao sa prvog turnira u godini. Ne mogu da kažem da sam na 100 odsto, to mogu da kažem tek kada dobijem takav osećaj igranjem na turniru. Idealno bi bilo da sam odigrao još jedan turnir pre početka Australijan opena, ali nije bilo tako suđeno.

On je istakao da se nada da će u potpunosti biti spreman do 15. januara kada počinje Australijan open.

- Razmišljam od dana do dana. Imao sam vremena, ali u isto vreme mom laktu je bilo potrebno više vremena za oporavak. Ulazim u ritam, testiram lakat igrajući mečeve, a ovo je bio prvi meč na dva dobijena seta koji sam odigrao od Vimbldona. Zadovoljan sam, to je sve što mogu da kažem. Daće Bog da sve bude u redu u narednih pet dana - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading