TRAGEDIJA: Novak Đoković u suzama!

Autor:

Sport

01.05.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser ne krije da mu je slomljeno srce.

TRAGEDIJA: Novak Đoković u suzama!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Legendarni teniser Boris Beker osuđen je na dve i po godine zatvora, a sada se tim povodom oglasio i Novak Đoković, čovek kome je Nemac svojevremeno bio trener.

Ta vest mi je slomila srce. Mislima sam uz njega. On je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine. Boris je neko koga smatram bliskim i neko ko je mnogo doprineo mojim uspesima - rekao je Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Nastavio je rečima da će mislima biti uz Bekera, kome želi da što lakše prebrodi ovaj težak period.

Zaista mi je slomljeno srce. Mislim, ne znam šta više da kažem. Neću ulaziti u detalje presude, jer nisam u prilici da to uradim, ali kao njegov prijatelj jako sam tužan zbog onoga što mu se desilo. Nema tu mnogo šta da se kaže. Samo se nadam da će prebroditi ovaj period u zatvoru i da će kada izađe moći normalno da nastavi sa svojim životom. Ne znam da li je “normalno” prava reč, jer ovo su stvari koje menjaju život. Pogotovo kada u zatvoru provide tako dugo vremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Prvi reket sveta ne krije da se plaši kako će se Nemac izboriti sa problemima u vezi mentalnog zdravlja.

Ne znam kako će se stvari odvijati po njega. Samo se molim za njega. Nadam se da će stvari biti dobro u pogledu njegovog zdravlja, njegovog mentalnog zdravlja, jer će to biti naizazovniji deo - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pepe Gmaz

02.05.2022 09:10

Postoji zakon, nemojte daga kršite i niko vas neće prisiljavati na zatvor. Mož Novaks da plače, ali to je tako, morao je i on to već jednom da nauči