(VIDEO) NOLE STIGAO U AUSTRALIJU: Đoković već odradio prvi trening u Melburnu

Autor:

Sport

05.01.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Australiju gde bi od 15. januara trebalo da nastupi na prvom grend slem turniru sezone.

RepublikaFoto: Facebook
Đoković sa stručnim štabom u Rod Lejver areni

Đoković bi trebalo da učestvuje na dva egzibiciona turnira u Melburnu posle kojih će odlučiti da li će igrati na Australijan openu.

Đoković je van terena od jula ove godine zbog povrede lakta. On je trebalo da učestvuje na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, ali je otkazao zbog povrede. Srbin je potom objavio da neće igrati ni na ATP turniru u Dohi zato što se još nije oporavio od povrede lakta.

Đoković je potvrdio da će igrati na egzibicijama 10. januara u Kujongu i "Taj brejk tens"-u, a potom će odlučiti da li će igrati na prvom grend slem turniru sezone.

Đoković je poslednji put igrao u julu prošle godine na Vimbldonu kada je zbog povrede morao da preda meč četvrtfinala Tomašu Berdihu.

 

 

Australijan open počinje 15. januara. Naš teniser je šest puta trijumfovao u Melburnu, a trenutno je 12. teniser sveta.

On je već odradio prvi trening u Melburnu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading