Novak propušta i Dohu!

Autor:

Sport

30.12.2017

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda lakta srpskog tenisera Novaka Đokovića još nije sanirana u potpunosti. Nakon što je odložio povratak na teren u Abu Dabiju, Srbin je prinuđen da odustane od učešća na prvom turniru u godini, koji se održava u Dohi.

RepublikaFoto: twitter.com/Novak Djokovic
Nole će pričekati još malo na povratak

- Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250 - rekao je Đoković.

On je prošle godine osvojio trofej trijumfom nad Endijem Marijem, pa će izgubiti 250 bodova.

- Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Marija. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta. Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju - dodao je Novak.

Očekuje se da će Nole biti spreman da igra na prvom grend-slem turniru sezone od 15. do 28, januara u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading