(FOTO) Svi su se zaledili: Stanje Novakovog lakta ne sluti na dobro!

Sport

29.12.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarski tim Novaka Đokovića doneo je odluku da naš teniser ipak propusti egzibicioni turnir u Abu Dabiju zbog vrlo lošeg stanja u kome se njegov lakat nalazi. Poslednja fotografija koja se pojavila svedoči da situacija nije nimalo jednostavna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak nije u potpunosti zalečio lakat

Đokovićev povratak bio je najavljen, sve je bilo spremno za meč protiv Bautiste Aguta, ali je u poslednji čas naš igrač morao da se povuče. Umesto njega na teren je istrčao Endi Marej, koji se takođe vratio nakon povrede, ali je doživeo lagan poraz sa 6:2, 6:2.

Novakovi problemi sa laktom očigledno nisu ostali iza njega, a sva je prilika da naš teniser neće ni moći da nastupa sve do starta Australijan opena sredinom januara, kako ne bi rizikovao da mu se zdravstvena situacija dodatno pogorša.

Na narednoj fotografiji, gde pozira sa jednim od navijača, vidi se da je Novakov lakat kompletno zamotan u zavoj, što jedino može da znači da ozleda nije nimalo bezazlena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading