NA OSTRVU SE RUGAJU NOVAKU: Skaradna PROZIVKA ČUVENE kompanije - šta je zapravo Đoković?!

Autor:

Sport

15.02.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je udarna vest na Zapadu!

NA OSTRVU SE RUGAJU NOVAKU: Skaradna PROZIVKA ČUVENE kompanije - šta je zapravo Đoković?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Vimbldona

Hajci protiv najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića priključila se i firma iz Irske "Rajaner"! Naime, na njenom zvaničnom Tviter profilu osvanula je objava koja ismeva Noleta, a kojom se on neopravdano osuđuje kao antivakser, iako je u intervjuu koji je obišao svet jasno stavio do znanja da ne zastupa te stavove.

Mi nismo aviokompanija, ali letimo avionima - navedeno je iz ostrvske aviokompanije.

 

 

Do koje mere je ponašanje Iraca skaradno, svedoči i izjava Srbina.

Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće - izjavio je Đoković, koji je još dodao:

Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa - reči su Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading