LICEMERJU NEMA KRAJA: Rus isprozivao Đokovića!

Autor:

Sport

13.01.2022

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavanja vezana za najboljeg tenisera svete se ne stišavaju. Ovoga puta medijima se obratio ruski teniser Andrej Rubljov.

LICEMERJU NEMA KRAJA: Rus isprozivao Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Rubljov je na pitzanje novinara u vezi Novaka Đokovića izjavio:

- Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira - poručio je Rubljov.

Rus inače neće moći da se sastane sa Novakom sve do finala Australijan opena. Po pisanju medija, Rubljov bi u slučaju deportacije najboljeg tenisera sveta zauzeo njegovo mesto u žrebu. 

- Međutim, lični dogovori ne daju za pravo sportisti da pređe granicu. Zakon zemlje je zakon! Niko od nas ne bi voleo da se nađe u takvoj situaciji. Mogu samo da slegnem ramenima i da se kajem što se priča o tim stvarima, a ne o tenisu - zaključio je ruski teniser.

Inače treba napomenuti da je trenutno peti teniser sveta u decembru 2020. godine javno isticao svoje protivljenje vakcinaciji, ali je sada očigledno "okrenuo ploču".

Licemerju nema kraja...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading