NOLE U DELIRIJUMU: Rus ŠOKIRAO svet, KRAJ za Federera i Nadala

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Nikolaj Davidenko naveo je da se Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu bliži kraj na velikog Grend slem sceni.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Federer uzmiču nad Đokovićem

Federer i Nadal nisu mogli da dovrše sezonu zbog ozbiljnih, hroničnih problema sa povredama koje iziskuju zahtevne operacije i dugu pauzu. Na njihovu sreću, Novak Đoković nije uspeo da ih pretekne, ali Rus Nikolaj Davidenko ističe da je samo pitanje vremena kada će ih nadmašiti:

- Smatram da će se Nadal i Federer teško vratiti posle ovih povreda. Naravno, njihovi navijači će me sad napasti i reći će da pričam gluposti, ali ako objektivno pogledate, situacija je takva da će se oni sporo i teško vraćati u formu, možda će nešto i osvojiti, ne kažem da će baš sve da izgube. Ipak, mislim da mečeve u pet setova više neće moći da dobijaju - istakao je Davidenko.

Što meč bude duže trajao, to će njima biti sve manje šanse da pobede, kaže šampion Završnog mastersa iz 2009. godine:

- Moći će da igraju sat, sat i po na nivou, ali to teško da će biti dovoljno za pobedu na tri dobijena seta. Uz to, nije lako ni igrati velike turnire, a imati u glavi misao da može opet nešto da ode naopako, da se opet povredite - ocenio je Davidenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading