AGASI HVALI ŠTEPANEKA: Ima osobine najboljih trenera

Autor:

Sport

11.12.2017

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića Andre Agasi veruje da Radek Štepanek koji se nedavno priključio timu ima sve osobine najboljih trenera na svetu.

Andre Agasi u društvu Marka Đokovića

Čeh je dugo bio konkurentan u singl konkurenciji, ali je najbolje rezultate ostvario u dublu zahvaljujući prepoznatljivoj servis-volej igri.

Kao dubl igrač je osvojio Australijan Open i US Open i Dejvis kup. Đoković je proletos otpustio ceo svoj tim i sada posle Agasija, angažovao Štepaneka.

- Prema mom iskustvu, najbolji treneri na svetu su oni koji rano nadmaše očekivanja. Oni moraju da se prilagođavaju, da improvizuju i nadvladaju probleme. Moraju da pronađu načine i da maksimizuju uspon igrača i na najmanju meru svedu njegov pad. Potrebna je jaka radna etika i godine uspeha uz pravi duh. Mislim da Radek sve to donosi sa sobom - rekao je Agasi. 

Novi Đokovićev trener bi srpskog igrača na turnirima trebalo da prati od egzibicionog turnira u Abu Dabiju, a prvi zvanični turnir bi Đokoviću trebalo da bude Doha početkom naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading