Federer veruje u Novakov preporod: BIĆE OPET IZUZETNIH STVARI

Autor:

Sport

18.11.2017

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da očekuje da se Novak Đoković, Endi Mari i Sten Vavrinka vrate na pobednički kolosek kada se oporave od povreda u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer se raduje povratku rivala na teren

Švajcarac je drugi deo sezone 2016. godine propustio kako bi se oporavio od povreda kolena i leđa, da bi se na teren vratio tako što je prvo osvojio Australijan open, a potom i Vimbldon.

- To je spor proces. Uzmete malo slobodnog vremena, vratite se i ponovo ste dobri. Ali, to ne ide baš tako. Povratak na teren je veliki izazov za telo, morate biti izuzetno strpljivi. Nije to tako lako - rekao je Federer.


- Ali, od momaka koji su bili visoko na ATP listi i koji su osvajali Grend slem turnire, očekujem izuzetne stvari. Ne bih se iznenadio da i za njih ispadne sve dobro kao za mene i Rafu - dodao je Švajcarac, koji je današnjim porazom od Gofana propustio šansu da se bori za svoj sedmi, rekordni trofej na poslednjem turniru u sezoni.

- Da, igrao je bolje. To je bio dobar plan. Toliko je jednostavno - zaključio je Rodžer uz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading