Novak odradio prvi trening posle četiri meseca

Autor:

Sport

17.11.2017

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je prvi trening posle pauze od četiri meseca zbog povrede lakta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je spreman za nove pobede

Đoković se trenutno nalazi sa porodicom u Beogradu, a posle dodatnih pregleda dobio je dozvolu da odradi prvi teniski trening.

Najbolji srpski teniser je u četvrtak oko sat vremena odradio trening na terenima Teniskog centra "Novak".

Đoković je poslednji zvanični meč odigrao u julu kada je zbog povrede morao da preda četvrtfinale Tomašu Berdihu. On je mesec dana kasnije objavio da se povlači sa terena dok u potpunosti ne zaleči povredu. Đoković je propustio brojne turnire zbog čega je pao na 12. mesto ATP liste.  On osim kondicionih nije imao treninge druge vrste.

Đoković je pre dva dana bodrio košarkaše Crvene zvezde na meču Evrolige protiv CSKA. On će narednih dana imati nekoliko promotivnih aktivnosti, a potom će sa porodicom proslaviti slavu Aranđelovdan.

Đoković bi potom trebalo da se  vrati u Monte Karlo gde će nastaviti sa treninzima. On je najavio da će igrati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju od 28. do 30. decembra. 

Đoković će i naredne sezone sarađivati sa Andreom Agasijem, a trebalo bi sredinom januara na nastupi na prvom Gren slem turniru sezone, Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading