AGASI O SARADNJI SA NOVAKOM: Pa on je osvojio više nego ja! Želim da rešim njegove probleme

Autor:

Sport

09.11.2017

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića, Andre Agasi izjavio je da veruje da će najbolji srpski teniser na teren da se vrati jači nego ikad.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Agasi i Đoković će sarađivati i naredne godine

Đoković se oporavlja od povrede lakta. On nije igrao od četvrtfinala Vimbldona, a na teren će da se vrati krajem godine na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

- Novak je vrlo posebna osoba sa kojom sam se spojio na poseban način. I našao sam se zapravo u čudu kada sam shvatio da me interesuje rešenje te jednačine, tog problema u njegovom srcu i umu. Imam mnogo iskustva i nadam se da ću pomoći na pravi način - rekao je Agasi.

Đoković i Agasi će nastaviti sa saradnjom i naredne godine.

- Odbijam da uzimam poslove u ovom periodu života, već gledam da radim ono što mi se sviđa i što me tera da ustanem ujutru iz kreveta. U radu sa Novakom nema velikih pitanja, već se više trudim da ostanem u toku sa njim. Pa on je osvojio više nego ja! Moje je da mu dam to nešto malo što je meni pomoglo da prebacim očekivanja. Očekujem da ću ga pratiti na sva četiri Gren slema i na pojedinim turnirima, pre svega Mastersima. Verujem da će se vratiti odmah i u punoj snazi i mogu vam reći da je nabacio još mišića, naročito u nogama - zaključio je Agasi.

 

 

Đoković i Agasi su se nedavno sreli u Los Anđelesu i dogovorili o planovima za narednu godinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading