(VIDEO) Krajinović: Imao sam karte za meč Arsenala i Zvezde, ali...

Sport

07.11.2017

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović izjavio je da obožava Crvenu zvezdu i da je želeo da gleda crveno-bele na meču 4. kola Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu.

RepublikaFoto: Starsport
Krajinović se u Beogradu obratio srpskim medijima

Krajinović je kroz kvalifikacije došao do glavnog žreba mastersa u Parizu. On je potom ređao pobede i senzacionalno stigao do finala, gde je u nedelju poražen od Amerikanca Džeka Soka.

Krajinović je planirao da gleda meč Arsenala i Zvezde, koji je 2. novembra odigran u Londonu, a završen je bez golova.

 - Kupio sam karte za Arsenal - Zvezda, a to sam rekao treneru Petru Popoviću nedelju dana pre utakmice. Rekao sam mu: "Idućeg četvrtka idem u London da gledam Arsenal - Zvezda." Popović mi je rekao da je to neozbiljno i da otkažem jer u četvrtak igram turnir. Ja sam mu rekao da nisam u životu prošao dalje od prvog kola. Pratim Zvezdu, volim Zvezdu - rekao je Krajinović.

On je potom kazao da je tom prilikom rekao Popoviću da u subotu 4. novembra pravi žurku u Somboru jer želi da proslavi ulazak u top 100.

- Samo je rekao: "Filipe, tada je polufinale Pariza koliko znam." Znam da je polufinale u subotu, ali... Na kraju sam igrao polufinale i morao sam sa zadovoljstvom sve da otkažem. Zato pravim večeru naredne subote u Somboru da bih sve proslavio sa svojima - istakao je Krajinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading