(FOTO) KAO SAV NORMALAN SVET: Đokovići u PORODIČNOJ IDILI!

Autor:

Sport

09.11.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića uskoro očekuje Završni masters u Londonu koji počinje 15. novembra, a on slobodno vreme provodi sa porodicom putujući po Srbiji kao sav normalan svet.

RepublikaFoto: facebook.com/Novak Đoković
Novak i Jelena Đoković

Jelena Đoković je objavila emotivnu fotografiju u zagrljaju svoje naslednice Tare, a potom i fotografije prelepe prirode.

- Porodično vreme- napisala je Jelena, a na lokaciji je naznačila Srbiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family time, porodično vreme ???????

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 8, 2020 at 12:21am PST

Novak Đoković je nedavno u jednom intervjuu otkrio koliko su Beograd i Srbija bitni za njega i celu porodicu.

- Uvek se uželim Beograda i Srbije i radujem se dolasku ovde. Moj boravak u rodnom gradu uvek je kratak, ali ispunjen brojnim privatnim i profesionalnim obavezama. Pričinjava mi veliko zadovoljstvo to što sam ovde, okružen svojim narodom, ljudima koji govore isti jezik kao ja, što mogu da se vratim svojim korenima. Puni me energijom sve to, doduše, verovatno u istoj meri u kojoj me istovremeno iscrpljuje. Ipak, daje mi taj dodatni podstrek i motivaciju koja mi je potrebna, inspiriše me da dalje putujem svetom i ispisujem neke nove stranice istorije tenisa - rekao je najbolji teniser sveta jednom prilikom za "Story".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading