Delpo je veliki dužnik Novaku: IZBACIO GA SA OI, SADA I IZ TOP 10!

Autor:

Sport

02.11.2017

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković prvi put još od marta 2007. godine ne nalazi se među 10 najboljih tenisera sveta na ATP listi. To je postalo jasno nakon pobede Huana Martina del Potra nad Robinom Haseom na mastersu u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Del Potro napreduje na ATP listi, dok Novak nastavlja da tone

Novak poslednji put nije bio među desetoricom najboljih u nedelji od 12. do 18. marta 2007. godine.

Nekadašnji najbolji teniser sveta nije igrao od Vimbldona, kada je predao meč četvrtfinala Čehu Tomašu Berdihu zbog povrede lakta. Upravo zbog te povrede je odlučio da propusti ostatak sezone, a na teren se vraća krajem godine na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

Trenutno se argentinski teniser nalazi na 17. mestu ATP liste, ali će nakon dobrog rezultata u Parizu istisnuti Novaka sa vrha i zauzeti mesto u top 10 najboljih tenisera sveta.

Tako je Del Potro prilično zadužio Noleta jer mu je naneo dva teška poraza na dva turnira Olimpijskih igara u Londonu 2012. i Riju 2016. godine, a sada ga je izbacio iz kluba najjačih svetskih tenisera. Inače, njih dvojica se privatno druže i dobri su prijatelji, pa se nadamo da ovo neće uticati na njihovo iskreno prijateljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading