FEDERER I NADAL OBRADOVALI FANOVE: Nadamo se da ćemo konačno igrati zajedno u dublu

Autor:

Sport

20.09.2017

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Rodžer Fereder i Španac Rafael Nadal izjavili su da bi voleli da konačno zaigraju zajedno u dublu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Federer u Pragu

Fereder i Nadal se nalaze u Pragu gde su najavili premijerno izdanje Lejver kupa.

Lejver kup počinje u petak u Pragu, a na njemu će se takmičiti šestorica najboljih evropskih tenisera protiv šestorice najboljih iz ostatka sveta.

Evropski tim činiće Nadal, Federer, Aleksander Zverev, Marin Čilić, Dominik Tim i Tomaš Berdih. Za tim ostatka sveta igraće Sem Kveri, Džon Izner, Nik Kirjos, Džek Sok, Denis Šapovalov i Fransis Tijafo. Na turniru će biti odigrana po tri singla i jedan dubl meč svakog dana.

- Puno puta sam igrao protiv Rafe, igrali smo velike mečeve. Mislim da smo igrali devet Gren slem finala. Posle svega, imati njega uz sebe, bila bi velika radost. Davno smo razgovarali smo o dublu, ali se to nikad nije dogodilo. Voleo bih da ovog puta igramo sa iste strane mreže - Federer, a Nadal se složio sa njim.

- Voleo bih da igram sa Federerom. Biće neverovatno ako se to dogodi. Razgovarali smo pre nekoliko godina da na nekim turnirima igramo zajedno. To se još nije dogodilo - rekao je Nadal i dodao da se nada da će selektor Evrope Bjorn Borg doneti odluku da igra u paru sa Federerom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading