ISKRENO PITANJE: Englezi, da li je neko ovo očekivao?

Autor: Tanjug

Sport

12.07.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt rekao je da je ražočaran posle poraza od Hrvatske (2:1) u polufinalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: twitter.com/Sunday Supplement

- Boli nas ovaj poraz, ali da li smo očekivali da ćemo biti ovde? Mislim da niko od nas nije. Ali, kada dođete u ovakvu situaciju i igrate dobro kao što smo mi igrali, želite da iskoristite ovakve prilike. Biće prilike da izvučemo pozitivne stvari, sada je prerano, pošto moramo da prebolimo poraz - rekao je Sautgejt posle utakmice u Moskvi.

Engleska nije uspela ni posle 52 godine da se plasira u finale Mundijala, iako je imala prednost od 1:0 na kraju prvog poluvremena.

- Ovo je bila sjajna prilika i niko ne može da garantuje da će se ponovo ukazati. Ali, mi želimo da budemo ekipa koja ulazi u četvrtfinala i polufinala, tome težmo i pokazali smo da je to moguće. Dokazali smo sebi i našoj zemlji da je to moguće i sada imamo veća očekivanja - zaključio je on.

Engleska se u borbi za treće mesto sastaje sa Beligijom u subotu u Sankt Peterburgu od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading