Promene nakon mundijalskog kraha: Poljaci žele dobro poznato ime za selektora

Autor:

Sport

06.07.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljska je razočarala na Svetskom prvenstvu u fudbalu. U Rusiju je stigla kao osma reprezentacija sveta, a već nakon dva kola je ostala bez šansi za prolazak iz grupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bilić želja predsednika poljskog saveza

Selektoru Adamu Navalki nije produžen ugovor, pa Poljaci nakon pet godina kreću u potragu za selektor. "Super Express" javlja da je jedan od glavnih favorita hrvatski trener Slaven Bilić.

Bivši hrvatski nacionalni selektor je bez posla od prošle godine kada je dobio otkaz u Vest Hemu. Navodno je Bilić, koji je nakon otkaza u Londonu odlučio da ne žuri s odabirom novog posla, velika želja predsednika Poljskog saveza Zbignjeva Bonjeka.

- Ne postoji logično objašnjenje ovog što se dogodilo Poljskoj. Izgledali su nemotivisano i zasluženo odlaze kući - komentarisao je 50-godišnji Bilić očajan nastup Poljaka u Rusiji.

Bilić je na kladionicama drugi favorit za preuzimanje Poljske. Prvi je Đani de Blazi, 62-godišnji Italijan koji je na prošlo Evropsko prvenstvo u Francuskoj odveo Albaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading