Peh za Brazilce: TITE OTPISAO OVOG IGRAČA ZBOG POVREDE!

Autor:

Sport

06.07.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentaciju Brazila očekuju završne borbe na Mundijalu u Rusiji, ali selektor Tite na putu ka trofeju neće moći da računa na jednog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danilo (u sredini) neće moći da pomogne saigračima

Desni bek Danilo je doživeo povredu, a prema najavama lekara on neće biti u mogućnosti da nastupa za Brazil do kraja turnira.

Desni bek Danilo se povredio na treningu u četvrtak, a medicinski izveštaji kažu da su u pitanju ligamenti skočnog zgloba. To znači da je za ovog 26-godišnjeg igrača više neće biti nastupa na najvećoj fudbalskoj smotri. Ako ništa drugo Danilo će ostati uz ekipu do kraja učešća, a "selesao" očekuje 1/4-finalni meč sa Belgijom.

- Glavni lekar brazilskog nacionalnog tima Rodrigo Lazmar obavio je detaljne preglede, koji su potvrdili da je Danilo povredio ligamente skočnog zgloba. On neće stići da se oporavi do kraja Svetskog prvenstva, ali će ostati sa timom do kraja - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading