(VIDEO) KAKAV SUSRET: Kolinda voli znojave momke

Autor: Tanjug

Sport

02.07.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da izdrži... Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je, posle pobede njenog tima nad danskom selekcijom na Svetskom prvenstvu, otišla u svlačionicu na slavlje "vatrenih" gde se izgrlila sa igračima i selektorom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Hrvatsku reprezentaciju u susretu protiv Danske u osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji sa tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu bodrila je Grabar-Kitarović, koja je nakon dramatičnog trijumfa i prolaska u četvrtfinale uletela u svlačionicu "vatrenih".

Izgrlila se sa selektorom Zlatkom Dalićem i brojnim igračima, a najduže se u zagrljaju zadržala s Lukom Modrićem, preneo je "Jutarnji list". Kolinda je stigla da čestita odmah posle meča, pa su igrači bili skoro goli, a i znojavi od utakmice. 

Grabar-Kitarović je u Rusiju doputovala privatno i sama će snositi troškove, a utakmicu je pratila u dresu koji joj je pre odlaska na SP poklonio Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading