Tramp zasmejao sve navijače: KAKAV JE TAJ RONALDO?

Autor:

Sport

30.06.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp ugostio je u Beloj kući kolegu iz Portugala Marsela Hobela de Souza, a fudbal je bila jedna od tema neformalnog ćaskanja dvojice državnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp nije baš veliki fan fudbala

Tramp je prokomentarisao učinak Kristijana Ronalda na SP, iako je jasno da prvi čovek Bele kuće nema baš neko široko znanje o fudbalu.

- Kažu da je najbolji igrač - rekao je Tramp, ponavljajući misli miliona navijača širom sveta koji konstantno vagaju da li je Ronaldo bolji od asa Barselone i Argentine Lionela Mesija. Međutim, Marselo ga je podsetio na kvalitete napadača Real Madrida, piše američki CNN.

Ronaldo je u prva tri susreta postigao 4 gola, drugi je na listi strelaca iz Harija Kejna iz Engleske, a Tramp je rešio da proširi razgovor o njemu sa portugalskim predsednikom.

- Reci mi, koliko je on dobar igrač? Jesi li impresioniran? - upitao je Tramp portugalskog kolegu.

- Vrlo sam impresioniran. On je najbolji igrač na svetu - u poverenju mu je odgovorio Marselo, i dodao kako veruje da je Mundijal "svetski uspeh".

- I hoće li Kristijano da krene u predsedničku kampanju protiv tebe? Ne bi pobedio, znaš da ne bi - upitao je Tramp Marsela i sam dao odgovor.

Njegov kolega je ipak zastao da razmisli, a onda zgrabio ruku Trampa.

- Znate predsedniče, Portugal nije SAD. Malo je drugačiji - kratko je odgovorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading