MURINJO: Srbija može da se suprotstavi Brazilu, ALI MATIĆ MORA DA IZGUBI!

Autor:

Sport

27.06.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da veruje da reprezentacija Srbije može da se isprsi pred Brazilcima, ali da se nada da će Nemanja Matić što pre da završi turnir i krene kući da se odmara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo ceni Matića i želi da bude odmoran za narednu sezonu

Portugalski trener gleda samo svoj interes i ranije je pominjao kako se nada da će Matić što pre završiti obaveze sa reprezentativnom selekcijom.

- Sviđa mi se Nemanja Matić, koji igra u mom Mančester Junajteu. Imam fantastičan odnos sa njim, ali Nemanji je potreban vikend, on je verovatno jedan od onih mojih igrača kojima je potrebna oauza. On mora da ide kući, mora da izgubi ovaj meč - rekao je Murinjo, koji je i ranije iznosio slične stavove.

Sa druge strane, Murinjo je ubeđen da je Srbija jak takmičarski tim, koji može da se nadigrava sa Brazilom.

- Ozbiljno, mislim da će se Srbija ravnopravno boriti protiv Brazila. Srbija je jaka ekipa i fizički i taktički, ima iskustvo, kod njih nema mnogo tih emocionalnih igara koja ponekad vodi igrače i timove na viši nivo. Brazil će uvek biti Brazil, sa sjajnim igračima. Mislim da će to biti neverovatan i emocionalan meč. Mislim da je Srbija u stanju da napravi problem - izjavio je Murinjo za RT (Russia Today).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading