Bivši ljubimac "grobara": VOLIM STOJKETA, ALI NAVIJAM ZA NEJMARA!

Autor: Sportski žurnal

Sport

27.06.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezista Partizana Everton Luiz zauzeo je posebno mesto u srcima svih "grobara" zbog svoje požrtvovanosti i zalaganju u crno-belom dresu, a pred duel njegove domovine Brazila i Srbije osećanja će mu biti pomešana, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: youtube.com/Grobari.net
Everton kaže da Brazilci nisu zadovoljni igrama njihovog tima

Vezista italijanskog SPAL-a kaže da raspoloženje u Brazilu nije na visokom nivou, zbog nešto slabijih izdanja u prva dva kola Mundijala.

- Brazil u Moskvi očekuje izuzetno teška utakmica. Narod je veoma zabrinut kako smo do sada igrali i svi naročito poštujemo Srbiju. Navijao sam, baš kao i moji zemljaci, za Brazil i Srbiju i bilo mi je izuzetno žao kad ste izgubili od Švajcarske - rekao je Everton za "Sportski žurnal".

Nekadašnji vezista crno-belih kaže da mnogo voli našeg golmana Vladimira Stojkovića, ali da će ipak navijati za Nejmara.

- Na žalost, Brazilu je potreban pozitivan rezultat da bi bio u daljem žrebu. Zaista volim Stojketa, odličnu osobu i sjajnog golmana, ali moraću da navijam za Nejmara - dodao je bivši fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading