Brazilci se boje sudija?!

Autor:

Sport

27.06.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski mediji uveliko pišu o meču protiv Srbije, ali pretežno u negativnom svetlu zbog pojedinih odluka selektora Titea, ali i sudija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brazilici nisu baš u lagodnoj poziciji

Mediji kritikuju Titea što vrši dodatan pritisak na sudije i tako stvara problem igračima pred duel sa "orlovima".

Navodno su svi zabrinuti zbog nešto lošijeg suđenja u prva dva kola protiv Švajcarske i Kostarike, brojna Nejmarova valjanja po terenu i padovi prošli su bez sankcija, pa se "karioke" pomalo pribojavaju da ih i ostale sudije zbog toga ne uzmu na zub.

Ono što u osnovi brine "Selesao" je da je će Alireza Fagani, iranski sudija, večeras dopustiti oštriju igru, naime, naš rival veruje da je Srbija jedino fizički nadmoćna i da je to naša jedina šansa.

Brazilci su očigledno očekivali da se prošetaju kroz grupnu fazu na putu do titule prvaka sveta, ali se ispostavilo da itekako imaju razloga za zabrinutost pred odlučujući meč sa Srbijom. Istina je da su veliki favoriti, da im odgovara i remi, ali određeni pritisak postoji i ne nose sa baš sa tim najbolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading