SELEKTOR NIGERIJE OGORČEN SUĐENJEM: Čakir nije hteo da dosudi još jedan penal!

Autor:

Sport

26.06.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalsKe reprezentacije Nigerije Gernot Ror izjavio je da je njegov tim oštećen na meču sa Argentinom u 3. kolu grupe D na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lopta pogađa u ruku Roha

Argentina je slavila sa 2:1 i to golom Markusa Roha u 86. minutu. Nigerija je jedini gol dala iz penala, a Ror tvrdi da je njegov tim oštećen za još jedan jedanaesterac. Glavni sudija na ovom meču bio je Turčin Čunejt Čakir.

Ror kaže da je Čakir morao da dosudi još jedan penal, pošto je Roho u svom kaznenom prostoru igrao rukom.

- Mislim da je bila 'čista' ruka, ali sudija je pregledao snimak. Možda nije video ili nije želeo da dosudi još jedan penal. Teško je proceniti šta je video i kako je procenio tu situaciju - rekao je Ror.

Selektor Nigerije tvrdi da je razočaran eliminacijom svog tima sa SP.

- Razočaran sam. Moji igrači su pružili sve što su mogli da se domognu osmine finala. U drugom poluvremenu smo igrali odlično, ali smo u poslednjih par minuta ispustili sve što smo uradili. Ponosan sam na njih šta su uradili tokom Mundijala - rekao je Ror i dodao:

- Mi smo mlad tim, falilo nam je iskustva na ovom prvenstvu, ali za četiri godine ćemo biti izuzetno jaki. Ne znam da li ću ja biti tada ovde. Zahvalio bih se i navijačima, koji nisu bili u velikom broju, ali kvantit ne znači i kvalitet, a ja mislim da mi imamo najbolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading