Bivši nemački sudija brani kolegu od Krstajića: NJEGOVA IZJAVA JE PRAVI SKANDAL!

Autor:

Sport

26.06.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački fudbalski sudija Markus Merk je u svojoj kolumni za "Skaj sport" naveo da je izjava našeg selektora Mladena Krstajića posle meča sa Švajcarskom skandalozna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krstajića napao drugi sudija iz Nemačke

Krstajić posle duela sa Švajcarskom nije izdržao pod naletom emocija da ne prokomentariše nedosuđeni penal nad Aleksandrom Mitrovićem i tom prilikom je rekao da bi Briha poslao u Hag.

- Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR... - rekao je tom prilikom Krstajić.

Naš selektor je zbog ovih reči dobio novčanu kaznu FIFA, a Markus Merk, koji je i sam nekada delio pravdu na velikim takmičenjima, kaže da ova kazna nije adekvatna.

- Emocije pripadaju fudbalu, drugačiji pogledi, posebno u ovakvim situacijama su dozvoljeni, čak i razumljivi. Mislim da se srpska fudbalska duša u tome ne razlikuje od nemačke.

Međutim, ono što je usledilo prevazilazi princip poštene igre, ljudskosti i ukusa. Selektor Srbije Mladen Krstajić (odigrao devet godina za Verder i Šalke u Bundesligi) poručio je dan posle meča: ''Poslao bih ga u Hag...''.

Mislio je na Feliksa Briha i Tribunal UN u Hagu za ratne zločine. Ovo je pravi skandal i kazna FIFA ne može da bude dovoljno visoka - napisao je Merk u svojoj kolumni za ''Skaj Sports''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading