Rusi, šta bi kad je tvrdo? Urugvaj držao čas fudbala, Salahov gol na oprštaju

Autor:

Sport

25.06.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi su u prve dve utakmice bili dominantni, ali... U trećem meču su naleteli na Urugvaj i videli gde su pred osminu finala 3:0 (2:0), Saudijska Arabija je pobedila Egipat - 2:1 (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prva ozbiljna prepreka i šamar... Rusi su blistali na startu, ali kada je na red došao meč sa jačim rivalom, shvatili su koliko su šuplji.

Od starta utakmice je bilo jasno da su Urusi bolji tim. Već u 10. minutu Suarez je odlično izveo slobodnjak, Akinfejev je zaspao i Urugvaj je lagano stigao do prednosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na drugi gol se čakalo 13 minuta. Laksalt je šutirao, lopta je pogodila Čeriševa i završila u golu. Do kraja utakmice Kavani i drugovi su napadali, a Rusi nisu uspeli da pređu polovinu terena. 

Rezultat je mogao da bude i mnogo veći, ali su Urusi malo spustili loptu i čuvali snagu. Tek u samoj završnici meča Kavani je pogodio za 3:0. 

Obe ekipe će dalje, a Rusi (drugi u grupi A) će pred osminu finala imati veliku glavobolju. Da stvar bude još gora Smoljinkov je zaradio dva žuta kartona i neće moći da igra u narednom susretu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Meč Egipta i Saudijske Arabije obeležio je Mohamed Salah. Igrač koji je najavio da će završiti reprezentativnu karijeru postigao je gol i ostaje da se vidi da li će promeniti odluku ili se stvarno oprostio od nacionalnog tima. 

Utakmica nije imala veći rezultatski značaj, a golove za Arabiju postigli su Al Faraj (penal) i Davsari u samoj završnici meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading