Kokeza odbrusio ministarki Mihajlović: NEKA NE KOMENTARIŠE NAŠ TIM I NE UNOSI NEMIR!

Autor:

Sport

25.06.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje novinara kako komentariše pismo ministarke građevine saobraća i infrastrukture Zorane Mihajlović, predsednik FSS Slaviša Kokeza imao je odogovor.

RepublikaFoto: Starsport
Kokeza želi da sačuva ekipu od spoljnih komentara

- Ministarka Zorana Mihajlović je komentarisala izjavu Mladena Krstajića o Hagu i VAR-u. U istom saopštenu je navela i da se ne razume u ovaj sport. S obzirom da se ne razume u ovaj sport, zamolio bih je da se suzdrži od komentarisanja naše reprezentacije jer na taj način unosi nemir u ekipu selektora Krstajića pred važnu utakmicu sa Brazilom - replicirao je Kokeza.

Podsetimo, Mihajlovićeva se "orlovima" obratila otvorenim pismom.

- Dosta o sudijama, Hagu, VAR, Albancima, Srbima, sudbini, zaverama, ptičurinama sa jednom ili dve glave. Prestanite da kukate, uozbiljite se i spremite za utakmicu sa Brazilom jer imamo manje od 72 sata! Ako sam ja videla da se sva ta poznata brazilska imena nisu nešto naigrala fudbala ni protiv Kostarike, a kamoli protiv Švajcarske, onda će i naš stručni štab i naši 'orlovi' znati šta im je posao i kako da ga obave - napisala je između ostalog Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading