Ovoga nije bilo u prenosu: VELIKI SUKOB NEMACA I ŠVEĐANA POSLE MEČA!

Autor:

Sport

25.06.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Nemačke su pobedom protiv Švedske u poslednjim trencima meča zadržali sudbinu za prolaz u narednu rundu u svojim rukama, gol Tonija Krosa je zasenio dešavanja na klupi dva tima, a sve je proteklo u žučnoj raspravi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak kada je Kros postigao gol za pobedu

Selektor Šveđana Jane Anderson je otkrio šta se dešavalo po završetku susreta.

- Odmah nakon što je Toni Kros postigao pobedonosni gol na meču sa Švedskom čitav stručni štab Pancera dotrčao je ka nama i mašući rukama su pokušali da nas isprovociraju. To me je veoma razbesnelo, nisam mogao da se suzdržim, mislim da to nije način da se proslavi pobeda na Munndijalu - počeo je trener Švedske Jane Anderson. 

Anderson je pogubio živce, sa pomoćnicima je pojurio ka klupi "pancera", a nekoliko članova stručnog štaba je završilo na zemlji u sveopštem guranju.

Šveđanin Martin Olson je čak bacio flašu sa vodom prema klupi Nemaca u ovoj gužvi.

- Nisu se ponašali kako treba. Borili smo se ravnopravno tokom čitavih 90 minuta, i onda kada je trebalo da prižimo ruke jedni drugima, nastao je haos. Ovo nije način na koji se ponaša prvak sveta - dodao je selektor "tri krune" Anderson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading