Mitar obećava: SRBI PRAVE ČUDA, DOBIĆEMO BRAZIL!

Autor:

Sport

25.06.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za novinare povodom duela 3. kola Mundijala sa Brazilcima, napadač naše reprezentacije Aleksandar Mitrović dao je smela obećanja pred meč sa "kariokama".

RepublikaFoto: Starsport
Neka se opet raduje protiv Brazila

Pred analizu našeg poslednjeg protivnika u grupi E, Mitar se poslednji put osvrnuo na dešavanja protiv Švajcarske u petak uveče.

- Uvek može bolje, ima prostora za napredak. Bilo je glupih grešaka protiv Švajcarske. Odigrali smo dobro, naivno smo primili dva gola. Kada se podvuče crta mogli smo da odigramo pametnije u završnici. Videli smo gde smo grešilI - počeo je Aleksandar Mitrović.

Srbiji sledi eliminacioni duel sa Brazilcima, nakon koga će ispisati istoriju našeg fudbala, ili se vratiti kući posle prvog kruga prvenstva.

- Da ne verujem prvi bih spakovao stvari i otišao. Hrvatska je dobila Argentinu… Niko od favorita nije lako dobio. Ja sam ubeđen da ćemo da dobijemo Brazil. Mi smo Srbi, poznati po tome da stvaramo čuda. Na njima je pritisak. Kako se utakmica bude približavala kraju, tako će naše šanse da rastu. Treba samo da verujemo u to.

Nakon nedosuđenog čistog penala nad njim protiv Švajcarske, Mitrović je izjavio da su Srbi uvek išli težim putem ka cilju.

– Vukli su me. Jedini koji je gledao loptu u tom duelu bio sam ja. Kada je svirao, mislio sam da je penal. Mi smo Srbi navikli da idemo težim putem. Uvek je sve dozvoljeno protiv nas. Mogu da nas obore koliko hoćeš puta, mi smo tu da ustanemo. Mi smo tu da učinimo Srbe ponosnim. Oni su već ponosni. Nikada nisu bila ovako velika očekivanja. Oni su bolji tehnički, ali moraće da se dobro prezonoje. Ubeđen sam da možemo da igramo protiv njih - hrabri ekipu Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading