NEVEROVATNO! Pogledajte kako BRAZILKE NAVIJAJU ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

25.06.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa dobro, na šta će čovek tokom Svetskog prvenstva u fudbalu prvo da pomisli kad se pomene zemlja "karioka", nego na fudbal i Brazilke (i to ne nužno baš tim redom)! A uz Brazil idu vrućina, Kopakabana, more, sladoledi... Mi ovde imamo sreće da su to Frikomove ledene poslastice, koje bi i "karioke" tamo poželele!

RepublikaFoto: ST/D. OSTOJIĆ
Brat je mio, ma koje vere bio - sestra mila, došla iz Brazila: Naš izveštač i navijačica "karioka" pokazali da je lako dati Gool uz Frikom, čak i po tmurnom i vetrovitom vremenu 

Možda će posle ovih sjajnih video priloga u zemlji fudbala, sambe i kafe o tome i razmisliti, jer je više nego očigledno da su Frikom i Srbija dali Gool "kariokama" i pre poslednjeg meča u grupi E na šampionatu planete, koji "orlovi" igraju protiv Brazila u sredu u Moskvi. Jer, kako drugačije objasniti navijanje naših rivalki za Srbiju i Frikom baš pred meč ove dve reprezentacije?! Pogledajte kako smo ih preobratili i kakve majice nose u video snimcima! Napred sladoled, napred orlovi!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading