(VIDEO) Ruskinje veruju u naše fudbalere: SRBI, POBEDITE BRAZILCE ZA NAS!

Autor:

Sport

25.06.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška "orlovima" pred meč sa Brazilom dolazi iz cele Srbije, bratske Rusije, kao i Svetlogorska, gde je baza naših fudbalera. Na dan kada je četa Mladena Krstajića otputovala u Moskvu na meč istine, prošetali smo plažom na Baltičkom moru i popričali sa Ruskinjama.

RepublikaFoto: ST/D. Ostojić
"Orlovima" stiže dodatna podrška pred Brazil
RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Vi ste Srbi?! Vauuuuu, obožavam Srbe. Adem Ljajić je najlepši fudbaler - ispalila je kao iz topa uz osmeh od uva do uva doktorka Maša iz Moskve.

Malo dalje, na maloj ali prelepoj plaži sreli smo Svetlanu. Došla je na odmor iz Murmanska.

- Srbi i Rusi su braća, uvek bili i biće. Pobedite Brazilce za nas. Idealno bi bilo da u finalu igraju Srbija i Rusija, da uživamo!

Jedini koji se juče kupao u Baltičkom moru, na svega plus 16 stepeni, jeste mali Dima iz Sevastopolja. Njegova mama Nina se sunčala. Međutim, nije joj bilo teško da nam ispozira u dresu Srbije.

RepublikaFoto: ST/D. Ostojić

Nina: Želim da nekada dođem u Beograd i da vidim lepu Srbiju

- Za Srbe sve, za braću! Navijamo za vas protiv Nejmara i ekipe, morate da pobedite. Volela bih da nekada dođem u Beograd i da vidim lepu Srbiju!

I Sankt Peterburg je uz "orlove", dakle cela Rusija.

- Navijali smo i dosad za vas, a vidim ovde da i vi navijate za Rusiju. To je ta neraskidiva veza između naša dva naroda - rekla nam je Kristina, u čiji rodni grad bi "orlovi" mogli da slete u osmini finala, ukoliko budu drugi u Grupi E.

RepublikaFoto: ST/D. Ostojić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading